Beste Budelaandekokers,
Nu we 2018 hebben afgesloten en de eerste stappen in het nieuwe jaar weer hebben gezet, wens
ik jullie mede namens Annelies, Peter, Jeannette, Leo en Liesbeth een gezond, voorspoedig en culinair hoogstaand 2019 toe.
Na de zomerse jubileumeditie van afgelopen jaar gaan we elkaar dit jaar met de lente in aantocht op 16 maart treffen.
Inmiddels hebben 22 koppels zich aangemeld, We verwelkomen in het bijzonder de koppels die voor het eerst aan
ons hun kookkunsten zullen laten tonen. Voor diegenen die zich nog niet hebben aangemeld is het nog steeds niet te
laat je alsnog op te geven. Dat kan heel eenvoudig via onze website www.budelaandekook.nl.
En mocht je nog geïnteresseerde koppels in jouw vrienden-kennissenkring weten te enthousiasmeren dan zijn ook zij
natuurlijk van harte welkom.
De formule is voor 2019 hetzelfde gebleven met voorgerecht (19:00-20:15), hoofdgerecht (20:30-22:00), nagerecht (22:15-23:15)
en de afsluitende afterparty (23:30-02:00) waarbij de locatie pas tijdens het nagerecht bekend zal worden gemaakt. Ook zullen
we weer samen met wijnleverancier Beaugrim op zoek gaan naar een passend wijnarrangement. Vanzelfsprekend worden jullie
tijdig geïnformeerd over de toewijzing van de gerechten en het aantal gasten (4, mogelijk 6). Voor de verdere details verwijs ik
graag naar onze website en natuurlijk zijn wij als organisatie graag voor jullie aanspreekbaar.
Ik wens jullie voor de komende periode veel inspiratie toe bij het bedenken van spannende/verrassende gerechten voor
de tot het laatste moment voor jullie nog onbekende gasten. Wij hebben er weer ontzettend veel zin in om samen met jullie ook
de editie 2019 van Budel Aan De Kook tot een groot succes te maken. See you!!!
Namens organisatie Budel Aan De Kook,
Wim Feron